Klíčové slovo „Vánoce“

Víte, jak se slaví Vánoce ve světě? Poznejte tradiční vánoční jídelníčky z různých koutů světa

Zamysleli jste se někdy nad tím, jak se slaví Vánoce mimo Českou republiku? Zajímá vás, jaké jsou tradiční vánoční pokrmy na vánoční svátky třeba na Filipínách nebo u sousedů v Německu a v čem se liší od těch našich? Připravili jsme pro vás zajímavý vánoční přehled tradičních vánočních jídelníčků ze světa.

16.12.2019

Vyzkoušejte top recepty na nepečené vánoční cukroví a dorty

Netravte předvánoční čas u trouby a užijte si ho raději s rodinou. Připravili jsme pro vás top recepty na vánoční nepečené cukroví a dorty, které jsou snadné a rychlé na přípravu a navíc chutnají skvěle. Nepečené vánoční cukroví vám zabere minimum času a vzhledem k tomu, že doba skladování se doporučuje max. 10 dnů, nemusíte na jeho přípravu pospíchat.

11.12.2019

8 tipů na náplně a oblíbené krémy do vánočního cukroví

Vánoční cukroví, dorty či rolády plněné krémy a různými náplněmi jsou velmi oblíbené především díky jejich jemné, máslové chuti. Cukroví plněné krémem velmi často mizí z vánočního stolu jako jedno z prvních.

10 tipů na nejlepší recepty na vánoční cukroví s obrázky hotového cukroví

K vánočním svátkům již neodmyslitelně patří pečení a zdobení vánočního cukroví. Jaké by to také byly vánoční svátky bez vůně vanilky a skořice a sladkého potěšení, na které se každoročně celá rodina těší. Připravili jsme pro vás 10 tipů na nejlepší recepty na vánoční cukroví.

22.11.2019