Klíčové slovo „Vánoce“

Vánoční radosti z kuchyně: Tipy na kreativní dárky, kterými potěšíte své blízké

Vánoce jsou obdobím radosti, lásky a sdílení. Co kdybyste letos udělali něco zvláštního a připravili osobní vánoční dárky přímo z kuchyně? Nejenže to bude originální gesto, ale i lahodné překvapení pro vaše blízké. Zde je pár nápadů na vánoční dárky, které můžete snadno připravit ve své vlastní kuchyni.

20.12.2023

Citronové cukroví provoní vánoční stůl

Citronové cukroví je krásně voňavé, a navíc má příjemnou chuť, která je lehce pikantní. Není divu, že patří k těm druhům, které se pravidelně objevují na slavnostně prostřeném stole. Inspirujte se tipy na pečené i nepečené cukroví, citronový krém a rychlou polevu.

20.12.2023

Upečte si cukroví s vůní kávy

Jestliže patříte k milovníkům kávy, můžete její charakteristickou chuť a vůni propůjčit také cukroví. Naučte se připravovat třeba kávové pusinky či voňavé sušenky. Na vašem stole se mohou navíc objevovat mnohem častěji než jen o Vánocích.

19.12.2023

Vánoční pečení s dětmi

Vánoce jsou ideálním časem na vytváření nezapomenutelných rodinných tradic, a jednou z nejoblíbenějších aktivit je společné pečení vánočních dobrot. Přivádět děti do kuchyně není jen zábavné, ale také tak vznikají nezapomenutelné chvíle plné radosti a kreativity. Zde máte několik tipů, jak udělat z vánočního pečení s dětmi skvělý a bezproblémový zážitek.

11.12.2023

Lahodné vánoční drinky z celého světa

Svařák a punč patří k neochvějné klasice. Existuje ale i spousta dalších báječných drinků, které podtrhnou sváteční atmosféru. Zajímavě zpestří štědrovečerní tabuli, ale klidně si je můžete dopřát v průběhu celého adventního období.

7.12.2023