Salát Caesar s kuřecím masem

Reklama

Ingredience

Na dresing

Na krutony

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve připravíme dresing. Můžete jej připravit klidně den předem. Rozmačkejte ančovičky vidličkou, dejte do mísy, přidejte protřený česnek, žloutky, citronovou šťávu, hořčici, trošku osolte, opepřete, přidejte olivový olej, strouhaný parmazán a citronovou šťávu. Dobře vyšlehejte do krémové konzistence.
2.
Jako další připravíme krutony. Toustový chléb nakrájejte na kostičky. Předehřejte troubu na 180°C, promíchejte chléb s olivovým olejem na pečícím papíru a osolte. V troubě je vysušíme dokřupava, přibližně 15 minut.
3.
Kuřecí maso nakrájejte na kousíčky, osolte, opepřete a osmahněte na pánvi. Stejně tak lze použít i grilované kuře nakrájené na plátky.
4.
Salát rozdělte na listy a nožem nakrájejte na kousky. Smíchejte s dresingem a krutony. Na konec přidejte kuřecí maso a ozdobte hoblinkami parmazánu.

Od: BunTom, 29.10.2017

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 58 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
540.48 kcal
Protein
40.21 g
Sacharidy
z toho cukr
12.97 g
2.13 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
34.61 g
5.57 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama