Salát Caesar s kuřecím masem

Ingredience

Na dresing

Na krutony

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Nejprve připravíme dresing. Můžete jej připravit klidně den předem. Rozmačkejte ančovičky vidličkou, dejte do mísy, přidejte protřený česnek, žloutky, citronovou šťávu, hořčici, trošku osolte, opepřete, přidejte olivový olej, strouhaný parmazán a citronovou šťávu. Dobře vyšlehejte do krémové konzistence.
2.
Jako další připravíme krutony. Toustový chléb nakrájejte na kostičky. Předehřejte troubu na 180°C, promíchejte chléb s olivovým olejem na pečícím papíru a osolte. V troubě je vysušíme dokřupava, přibližně 15 minut.
3.
Kuřecí maso nakrájejte na kousíčky, osolte, opepřete a osmahněte na pánvi. Stejně tak lze použít i grilované kuře nakrájené na plátky.
4.
Salát rozdělte na listy a nožem nakrájejte na kousky. Smíchejte s dresingem a krutony. Na konec přidejte kuřecí maso a ozdobte hoblinkami parmazánu.

Od: BunTom, 29.10.2017

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 6 porcí
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 66 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, saláty, zelenina, drůbeží maso, italská

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
518.72 kcal
Protein
42.32 g
Sacharidy
z toho cukr
13.53 g
0.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
32.81 g
5.81 g

Detailní rozpis podle ingrediencí