Low Carb hlívová polévka
Hlíva je nejen prospěšná houba pro naši imunitu, ale také skvělá pochoutka na vaření. Rychlá a snadná příprava této polévky vás bude opravdu bavit.
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a opečeme na něm cibuli nakrájenou na kostičky společně s na kostičky nakrájenou slaninou.
2.
Hlívu si překrájíme na větší kusy a přidáme do hrnce, orestujeme, zaprášíme paprikou a zalejeme vývarem.
3.
Do polévky vložíme na kostičky nakrájenou dýni a vaříme 20 minut.
4.
Odstavíme z plotny, přidáme sůl, pepř, majoránku a prolisovaný česnek.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 30 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie: | polévka, houby, bezlepkové, bez laktózy |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
271.22 kcal |
Protein |
10.57 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.88 g
8.15 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.03 g
6.14 g
|