Bramborová polévka s hlívou
Krásně hustá polévka z několika základních surovin a výborné hlívy ústřičné. Můžete si ji dát i jako večeři.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Brambory oškrábeme a nakrájíme na drobné kostičky.
                2.
                    Hlívu lehce očistíme a nakrájíme na proužky. Rozehřejeme ve větším hrnci sádlo, přidáme hlívu a chvíli restujeme. Zaprášíme moukou smíchanou s paprikou. Krátce restujeme, promícháme a zalijeme vodou.
                3.
                    Přidáme brambory, sůl, pepř a kmíny. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a vaříme do změknutí brambor.
                4.
                    Před koncem vaření dochutíme prolisovaným česnekem a majoránkou.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                221.51 kcal  | 
            
Protein  | 
                4.88 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     31.59 g 
                    1.77 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     6.98 g 
                    2.61 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



