Bramborová polévka s paprikou a slaninou
Bramborová polévka trochu jinak. Polévka je mírně hustá s chutí po mleté paprice a samozřejmě se spoustou brambor.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    V hrnci si rozehřejeme olej a zesklovatíme na něm cibuli nakrájenou na kostičky společně se slaninou nakrájenou na nudličky.
                2.
                    Zaprášíme moukou, přidáme papriku, chvíli orestujeme a zalijeme vodou.
                3.
                    Do hrnce vložíme, oloupané na kostičky nakrájené brambory a bujón.  Přivedeme k varu.
                4.
                    Vaříme zhruba 20 minut do změknutí brambor.
                5.
                    Dochutíme česnekem, majoránkou solí, pepřem, nasekaným čerstvým libečkem a můžeme podávat s čerstvým pečivem.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                364.10 kcal  | 
            
Protein  | 
                9.27 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     39.97 g 
                    3.31 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     16.66 g 
                    4.20 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



