Low carb drožďová polévka

Drožďová polévka je oproti klasické zahuštěna sušeným lahůdkovým droždím a vejcem. Polévka je velmi snadná na přípravu a skvěle chutná.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozpustíme máslo a orestujeme na něm nakrájenou cibuli na kostičky společně s nastrouhanou zeleninou.
2.
Zasypeme lahůdkovým droždím, rozředíme vodou. Zhruba 1,3 l vody. Přivedeme k varu.
3.
V hrníčku si rozkvedláme vejce a pomalu vlijeme do vařící polévky, dokud se nám vejce neuvaří. Necháme přejít varem.
4.
Osolíme, opepříme a přidáme vegetu podle chuti a můžeme podávat. Můžeme ozdobit petrželkou.

Od: Petuler, 9.2.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min vaření
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 13 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: polévka, zelenina, vegetariánské, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
225.89 kcal
Protein
14.31 g
Sacharidy
z toho cukr
12.97 g
5.02 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.27 g
6.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama