Low carb drožďová polévka
Drožďová polévka je oproti klasické zahuštěna sušeným lahůdkovým droždím a vejcem. Polévka je velmi snadná na přípravu a skvěle chutná.
Reklama
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozpustíme máslo a orestujeme na něm nakrájenou cibuli na kostičky společně s nastrouhanou zeleninou.
2.
Zasypeme lahůdkovým droždím, rozředíme vodou. Zhruba 1,3 l vody. Přivedeme k varu.
3.
V hrníčku si rozkvedláme vejce a pomalu vlijeme do vařící polévky, dokud se nám vejce neuvaří. Necháme přejít varem.
4.
Osolíme, opepříme a přidáme vegetu podle chuti a můžeme podávat. Můžeme ozdobit petrželkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
242.39 kcal |
Protein |
17.15 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
17.15 g
5.02 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.06 g
5.90 g
|
Reklama
Reklama