Low carb celerová polévka

Celerová polévka patří mezi moje oblíbené. Polévka je zahuštěná máslovou dýní. Skvěle chutná po celeru a přitom je velmi jemná.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nakrájíme si celer a cibuli na kostky. Můžou být klidně větší protože polévku budeme mixovat.
2.
V hrnci si rozehřejeme máslo a celer společně s cibulí na něm opečeme, přidáme kostky dýně, posypeme tymiánem a vše společně orestujeme.
3.
Zalijeme zeleninovým vývarem, přikryjeme poklicí a vaříme do změknutí.
4.
Po změknutí polévku rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme smetanu, sůl, podle potřeby pepř.
5.
Při podávání do polévky vložíme nastrouhaný sýr a petrželku.

Od: Petuler, 31.10.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: polévka, česká, zelenina, vegetariánské, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
402.01 kcal
Protein
13.71 g
Sacharidy
z toho cukr
22.13 g
12.38 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
28.16 g
17.61 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama