Rychlá polévka na kyselo
Rychlá a snadná polévka na přípravu. Má nakyslou chuť po zakysané smetaně a podávaná s čerstvou celerovou natí chutná skvěle.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    V hrnci si rozehřejeme olej, vložíme na kostičky nakrájenou cibuli společně s kmínem a opékáme.
                2.
                    Brambory si oloupeme, nakrájíme na menší kostičky. Vložíme do hrnce, promícháme a zaprášíme moukou. Chvíli opečeme a rozředíme vodou.
                3.
                    Přivedeme k varu, vložíme bujón a vaříme do změknutí brambor.
                4.
                    Poté odstavíme z plotny, vyklopíme kysanou smetanu (pozor musí mít pokojovou teplotu, aby se nám polévka nesrazila).
                5.
                    Podle chuti osolíme, opepříme, vsypeme celerovou nať a můžeme podávat.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                413.20 kcal  | 
            
Protein  | 
                7.05 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     42.88 g 
                    5.70 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     22.35 g 
                    8.09 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



