Celerová pomazánka
Celerová pomazánka je skvělou volbou pro zdravou svačinu nebo lehkou večeři. Jednoduše připravená, výživná a plná chuti – ideální na čerstvé pečivo nebo krekry.
Reklama
Postup přípravy
1.
Celer oloupeme, uvaříme do změknutí a necháme zchladnout. Poté jej nastrouháme nahrubo.
2.
Uvařená vejce oloupeme a nastrouháme najemno. Syrovou mrkev oloupeme (nebo důkladně vydrhneme) a také nastrouháme najemno.
3.
V míse spojíme celer, mrkev a vejce s žervé a majonézou. Přidáme nasekanou čerstvou petrželku.
4.
Pomazánku osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
5.
Servírujeme na čerstvém pečivu, toastu nebo s krekry. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
163.11 kcal |
Protein |
7.59 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.21 g
3.37 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.14 g
4.74 g
|
Reklama
Reklama