Low carb drožďová polévka
Drožďová polévka je oproti klasické zahuštěna sušeným lahůdkovým droždím a vejcem. Polévka je velmi snadná na přípravu a skvěle chutná.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- V hrnci si rozpustíme máslo a orestujeme na něm nakrájenou cibuli na kostičky společně s nastrouhanou zeleninou.
- Zasypeme lahůdkovým droždím, rozředíme vodou. Zhruba 1,3 l vody. Přivedeme k varu.
- V hrníčku si rozkvedláme vejce a pomalu vlijeme do vařící polévky, dokud se nám vejce neuvaří. Necháme přejít varem.
- Osolíme, opepříme a přidáme vegetu podle chuti a můžeme podávat. Můžeme ozdobit petrželkou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 225.89 kcal |
Protein: 14.31 g |
Sacharidy: 12.97 g |
z toho cukr: 5.02 g |
Tuk: 12.27 g |
z toho nas. MK: 6.12 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2978-low-carb-drozdova-polevka