Krupicová polévka s vejcem

  • Přidat foto

Oblíbená polévka hlavně u malých dětí. Polévka je rychlá a snadná na přípravu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozpustíme máslo a opražíme na něm cibuli na kostičky společně s nastrouhanou kořenovou zeleninu.
2.
Zaprášíme krupicí, opražíme a rozklepneme vejce. Poté zalijeme zeleninovým vývarem a přivedeme k varu. Krátce povaříme a dochutíme solí a vegetou.
3.
Při podávání zdobíme nakrájenou celerovou natí.

Od: Petuler, 25.2.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 9 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: polévka, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
253.31 kcal
Protein
7.96 g
Sacharidy
z toho cukr
26.00 g
5.69 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.18 g
7.25 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.