Krupicová polévka s vejcem

Oblíbená polévka hlavně u malých dětí. Polévka je rychlá a snadná na přípravu.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. V hrnci si rozpustíme máslo a opražíme na něm cibuli na kostičky společně s nastrouhanou kořenovou zeleninu.
  2. Zaprášíme krupicí, opražíme a rozklepneme vejce. Poté zalijeme zeleninovým vývarem a přivedeme k varu. Krátce povaříme a dochutíme solí a vegetou.
  3. Při podávání zdobíme nakrájenou celerovou natí.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 252.65 kcal | Protein: 7.92 g | Sacharidy: 25.89 g | z toho cukr: 5.80 g | Tuk: 13.01 g | z toho nas. MK: 7.29 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2453-krupicova-polevka-s-vejcem