Krupicová polévka s vejcem
Oblíbená polévka hlavně u malých dětí. Polévka je rychlá a snadná na přípravu.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- V hrnci si rozpustíme máslo a opražíme na něm cibuli na kostičky společně s nastrouhanou kořenovou zeleninu.
- Zaprášíme krupicí, opražíme a rozklepneme vejce. Poté zalijeme zeleninovým vývarem a přivedeme k varu. Krátce povaříme a dochutíme solí a vegetou.
- Při podávání zdobíme nakrájenou celerovou natí.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 252.65 kcal |
Protein: 7.92 g |
Sacharidy: 25.89 g |
z toho cukr: 5.80 g |
Tuk: 13.01 g |
z toho nas. MK: 7.29 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2453-krupicova-polevka-s-vejcem