Restovaná hlíva s hokaido kaší

  • Přidat foto

Hlíva je známá pro své blahodárné účinky na lidský organismus, tak proč si z ní neudělat pochoutku, která je příjemnou změnou oproti klasické smažené.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve si nakrájíme hokaido na větší kousky, osolíme a dáme vařit.
2.
Po změknutí slijeme vodu, přidáme máslo a rozšleháme tyčovým mixérem do hladka. Zjemníme smetanou.
3.
Na pánvi si rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli na kostičky, slaninu na kostičky, klobásu na kostičky, kmín a restujeme.
4.
Hlívu si překrájíme na větší kousky a dáme do pánve, opékáme do měkka.
5.
Zaprášíme paprikou, osolíme, opepříme a můžeme podávat.

Od: Petuler, 10.11.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 94 Kč
Kategorie: hlavní chod, houby

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,043.27 kcal
Protein
27.42 g
Sacharidy
z toho cukr
58.35 g
8.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
77.79 g
40.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.