Hokaido polévka s chilli a zakysanou smetanou

Hebká polévka s výbornou chutí zakysané smetany a pikantním chilli kořením. Je snadná na přípravu a není zahuštěná moukou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Dýni očistíme, vybereme střed a nakrájíme na drobné kostičky. V hrnci se širším dnem orestujeme dýni na sádle. Zalijeme vodou, hladina by v hrnci měla sahat těsně nad.
2.
Přidáme bujón a prolisovaný česnek. Snížíme teplotu, přiklopíme poklicí a dusíme do změknutí.
3.
Hotové rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme chilli, dochutíme solí a pepřem. Chvíli povaříme.
4.
Vypneme, a nakonec vmícháme zakysanou smetanu, už nevaříme. Podáváme s krutony.

Od: Ráďa 78, 18.5.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
190.48 kcal
Protein
2.34 g
Sacharidy
z toho cukr
7.50 g
6.03 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
16.64 g
7.62 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama