Restovaná hlíva s hokaido kaší
Hlíva je známá pro své blahodárné účinky na lidský organismus, tak proč si z ní neudělat pochoutku, která je příjemnou změnou oproti klasické smažené.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Nejprve si nakrájíme hokaido na větší kousky, osolíme a dáme vařit.
- Po změknutí slijeme vodu, přidáme máslo a rozšleháme tyčovým mixérem do hladka. Zjemníme smetanou.
- Na pánvi si rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli na kostičky, slaninu na kostičky, klobásu na kostičky, kmín a restujeme.
- Hlívu si překrájíme na větší kousky a dáme do pánve, opékáme do měkka.
- Zaprášíme paprikou, osolíme, opepříme a můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 988.67 kcal |
Protein: 22.95 g |
Sacharidy: 42.48 g |
z toho cukr: 30.40 g |
Tuk: 78.81 g |
z toho nas. MK: 37.57 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2163-restovana-hliva-s-hokaido-kasi