Low Carb hlívová polévka
Hlíva je nejen prospěšná houba pro naši imunitu, ale také skvělá pochoutka na vaření. Rychlá a snadná příprava této polévky vás bude opravdu bavit.
Ingredience (3 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- V hrnci si rozehřejeme sádlo a opečeme na něm cibuli nakrájenou na kostičky společně s na kostičky nakrájenou slaninou.
- Hlívu si překrájíme na větší kusy a přidáme do hrnce, orestujeme, zaprášíme paprikou a zalejeme vývarem.
- Do polévky vložíme na kostičky nakrájenou dýni a vaříme 20 minut.
- Odstavíme z plotny, přidáme sůl, pepř, majoránku a prolisovaný česnek.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 271.22 kcal |
Protein: 10.57 g |
Sacharidy: 14.88 g |
z toho cukr: 8.15 g |
Tuk: 18.03 g |
z toho nas. MK: 6.14 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2888-low-carb-hlivova-polevka