Low Carb hlívová polévka

Hlíva je nejen prospěšná houba pro naši imunitu, ale také skvělá pochoutka na vaření. Rychlá a snadná příprava této polévky vás bude opravdu bavit.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. V hrnci si rozehřejeme sádlo a opečeme na něm cibuli nakrájenou na kostičky společně s na kostičky nakrájenou slaninou.
  2. Hlívu si překrájíme na větší kusy a přidáme do hrnce, orestujeme, zaprášíme paprikou a zalejeme vývarem.
  3. Do polévky vložíme na kostičky nakrájenou dýni a vaříme 20 minut.
  4. Odstavíme z plotny, přidáme sůl, pepř, majoránku a prolisovaný česnek.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 271.22 kcal | Protein: 10.57 g | Sacharidy: 14.88 g | z toho cukr: 8.15 g | Tuk: 18.03 g | z toho nas. MK: 6.14 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2888-low-carb-hlivova-polevka