Nutriční hodnoty receptu
Ingredience | Množství (1 porce) |
Bílkoviny | Tuk | Nasycený | Sacharidy | Cukry | Energetická hodnota |
---|---|---|---|---|---|---|---|
sýr tavený | 18 a 3/4 g | 1.69 g | 6.19 g | 3.75 g | 0.38 g | 0.38 g | 63.94 kcal |
šproty v rajčatové omáčce | 30 g | 3.60 g | 1.20 g | 0.60 g | 1.80 g | 1.20 g | 32.70 kcal |
máslo | 12 a 1/2 g | 0.11 g | 10.14 g | 6.42 g | 0.01 g | 0.01 g | 89.63 kcal |
cibulka jarní (lahůdková) | 1/8 ks | 0.03 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.09 g | 0.04 g | 0.60 kcal |
citronová šťáva | 1/4 lžičky | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.08 g | 0.03 g | 0.28 kcal |
sůl | podle chuti | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
pepř mletý | podle chuti | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
Součet | 5.43 g | 17.53 g | 10.77 g | 2.35 g | 1.66 g | 187.14 kcal |