Ovesná kaše s holandským kakaem a jahodovým rozvarem

Milujete kaše a chcete zkusit nějakou obměnu, s čím si je dát nebo jak je nazdobit? Zkuste jahodový rozvar.

Reklama

Ingredience

jahodový rozvar

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Jemné ovesné vločky nemusíme před vařením namáčet, vsypeme je tedy do kastrolku, zalijeme požadovaným množstvím sójového mléka a vaříme do požadované kašovité konzistence.
2.
Kaši nalijeme na talíř a posypeme holandským kakaem.
3.
V druhém kastrůlku si připravíme jahodový rozvar. Cca 10 - 15 minut na mírném stupni dusíme jahody mírně podlité vodou a oslazené. Kdo nechce, sladit nemusí.
4.
Nepoužívejte jahody tvrdé, pokud máte čerstvé, vyberte ty opravdu hodně zralé.
5.
Jahody můžeme trošku pomačkat.
6.
Nakonec kaši s kakaem polijeme jahodovým rozvarem. Je vynikající, jak se snoubí hořká chuť kakaa se sladkou chutí jahodového rozvaru.

Od: Šárka75, 7.4.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
328.96 kcal
Protein
14.98 g
Sacharidy
z toho cukr
44.53 g
16.52 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.16 g
1.53 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama