Kuře na ohni

Krásné počasí vybízí ke grilování a k pobytům v přírodě. Kdo vybaví ohniště roštem, může si připravit skvělé dobroty. Třeba pečené kuře v alobalu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli nakrájíme na kostičky. Dáme do mísy a promícháme s olejem a prolisovaným česnekem. Kuře opláchneme.
2.
Rukou potřeme olejem ze všech stran, kromě vnitřní části. Vmasírujeme do něj sůl, pepř a grilovací koření.
3.
Zbývající část koření smícháme s cibulí v míse. Množství soli upravte podle typu grilovacího koření, některé směsi obsahují soli příliš, jiné žádnou.
4.
Ochucenou cibuli vložte dovnitř kuřete. Kuře ještě posypejte kmínem a pevně zabalte do několika vrstev alobalu.
5.
Položte na grilovací mřížku nad žhavé uhlíky z ohně. Pečte hodinu z jedné strany a druhou hodinu z druhé strany.
6.
Poté odbalte z alobalu a nechejte ještě dopéci kůži.

Od: Ráďa 78, 21.3.2020

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
2 hod 30 min vaření
3 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 49 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
963.33 kcal
Protein
67.26 g
Sacharidy
z toho cukr
19.48 g
3.48 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
68.49 g
1.78 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.