Zeleninový krém s opraženými arašídy
Reklama
Postup přípravy
1.
Mrkev, petržel, celer a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
2.
Cibuli necháme zpěnit na oleji.
3.
Poté přidáme zbytek zeleniny a zalijeme vývarem.
4.
Přidáme česnek, osolíme a opepříme a necháme 30 minut vařit.
5.
Poté sundáme z ohně a rozmixujeme do hladka.
6.
Na závěr už jen v malé pánvičce opražíme arašídy a podáváme s posypanou čerstvou pažitkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
190.07 kcal |
Protein |
7.48 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
33.75 g
17.69 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.44 g
0.34 g
|
Reklama
Reklama