Zeleninový krém s opraženými arašídy

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Mrkev, petržel, celer a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  2. Cibuli necháme zpěnit na oleji.
  3. Poté přidáme zbytek zeleniny a zalijeme vývarem.
  4. Přidáme česnek, osolíme a opepříme a necháme 30 minut vařit.
  5. Poté sundáme z ohně a rozmixujeme do hladka.
  6. Na závěr už jen v malé pánvičce opražíme arašídy a podáváme s posypanou čerstvou pažitkou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 190.07 kcal | Protein: 7.48 g | Sacharidy: 33.75 g | z toho cukr: 17.69 g | Tuk: 1.44 g | z toho nas. MK: 0.35 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2396-zeleninovy-krem-s-oprazenymi-arasidy