Zeleninový krém s opraženými arašídy
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Mrkev, petržel, celer a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
- Cibuli necháme zpěnit na oleji.
- Poté přidáme zbytek zeleniny a zalijeme vývarem.
- Přidáme česnek, osolíme a opepříme a necháme 30 minut vařit.
- Poté sundáme z ohně a rozmixujeme do hladka.
- Na závěr už jen v malé pánvičce opražíme arašídy a podáváme s posypanou čerstvou pažitkou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 190.07 kcal |
Protein: 7.48 g |
Sacharidy: 33.75 g |
z toho cukr: 17.69 g |
Tuk: 1.44 g |
z toho nas. MK: 0.34 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2396-zeleninovy-krem-s-oprazenymi-arasidy