Vepřové v rajčatové omáčce se špagetami
Všemi milované špagety a k nim pomalu dušené a krásně měkké vepřové maso s jednoduchou omáčkou.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Vepřové maso nakrájíme na větší kostičky. Cibuli nakrájíme na proužky a dáme restovat na sádlo společně s masem, grilovacím kořením, paprikou a lžičkou saturejky.
                2.
                    Po orestování podlijeme vodou do 2/3 a necháme pomalu dusit na mírnou teplotu asi 1,5 hodiny. Po půl hodině přidáme prolisovaný česnek.
                3.
                    Na poslední půl hodinu přidáme rajčatový protlak, saturejku, sůl, pepř a cukr. Můžeme přiostřit špetkou chilli.
                4.
                    Uvaříme špagety a můžeme společně podávat.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 601.10 kcal | 
| Protein | 39.59 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 71.05 g 11.10 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 15.32 g 5.07 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

