Květákové rizoto s mozzarellou

Květákové rizoto vás mile překvapí svou chutí. Je lehce stravitelné, na přípravu nenáročné a výsledek stojí za to.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nakrájíme si maso na menší kostičky, osolíme, opepříme.
2.
Rozehřejeme si sádlo na pánvi a maso na něm opečeme. Během opékání přidáme cibuli nakrájenou na kostičky.
3.
Květák si rozebereme na menší růžičky a větším nožem rozsekáme na co nejmenší kousky.
4.
Papriku nakrájíme na kostičky a společně s květákem přidáme do pánve.
5.
Chvíli opékáme, tak aby nám zůstal květák křupavý. Poté sundáme z plotny, vmícháme nastrouhanou mozzarelu, dochutíme vegetou, česnekem a můžeme podávat.

Od: Petuler, 28.11.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 42 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
410.22 kcal
Protein
39.35 g
Sacharidy
z toho cukr
13.72 g
9.19 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.29 g
9.08 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama