Květákové rizoto s mozzarellou

  • Přidat foto

Květákové rizoto vás mile překvapí svou chutí. Je lehce stravitelné, na přípravu nenáročné a výsledek stojí za to.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nakrájíme si maso na menší kostičky, osolíme, opepříme.
2.
Rozehřejeme si sádlo na pánvi a maso na něm opečeme. Během opékání přidáme cibuli nakrájenou na kostičky.
3.
Květák si rozebereme na menší růžičky a větším nožem rozsekáme na co nejmenší kousky.
4.
Papriku nakrájíme na kostičky a společně s květákem přidáme do pánve.
5.
Chvíli opékáme, tak aby nám zůstal květák křupavý. Poté sundáme z plotny, vmícháme nastrouhanou mozzarelu, dochutíme vegetou, česnekem a můžeme podávat.

Od: Petuler, 28.11.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 48 Kč
Kategorie: hlavní chod, zelenina, low carb

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
517.63 kcal
Protein
31.54 g
Sacharidy
z toho cukr
21.49 g
14.79 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
33.95 g
15.15 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.