Květákové rizoto vás mile překvapí svou chutí. Je lehce stravitelné, na přípravu nenáročné a výsledek stojí za to.
Ingredience (3 x porce)
Postup přípravy
Nakrájíme si maso na menší kostičky, osolíme, opepříme.
Rozehřejeme si sádlo na pánvi a maso na něm opečeme. Během opékání přidáme cibuli nakrájenou na kostičky.
Květák si rozebereme na menší růžičky a větším nožem rozsekáme na co nejmenší kousky.
Papriku nakrájíme na kostičky a společně s květákem přidáme do pánve.
Chvíli opékáme, tak aby nám zůstal květák křupavý. Poté sundáme z plotny, vmícháme nastrouhanou mozzarelu, dochutíme vegetou, česnekem a můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 410.22 kcal |
Protein: 39.35 g |
Sacharidy: 13.72 g |
z toho cukr: 9.19 g |
Tuk: 20.29 g |
z toho nas. MK: 9.08 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2219-kvetakove-rizoto-s-mozzarellou