Květákové rizoto s mozzarellou

Květákové rizoto vás mile překvapí svou chutí. Je lehce stravitelné, na přípravu nenáročné a výsledek stojí za to.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Nakrájíme si maso na menší kostičky, osolíme, opepříme.
  2. Rozehřejeme si sádlo na pánvi a maso na něm opečeme. Během opékání přidáme cibuli nakrájenou na kostičky.
  3. Květák si rozebereme na menší růžičky a větším nožem rozsekáme na co nejmenší kousky.
  4. Papriku nakrájíme na kostičky a společně s květákem přidáme do pánve.
  5. Chvíli opékáme, tak aby nám zůstal květák křupavý. Poté sundáme z plotny, vmícháme nastrouhanou mozzarelu, dochutíme vegetou, česnekem a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 410.22 kcal | Protein: 39.35 g | Sacharidy: 13.72 g | z toho cukr: 9.19 g | Tuk: 20.29 g | z toho nas. MK: 9.08 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2219-kvetakove-rizoto-s-mozzarellou