Rizoto ze zavařeného masa

Rizoto ze zavařeného masa patří mezi naše dovolenkové jídlo. Doma zavařené maso je ideální pro vaření v kempu. Příprava je snadná, rychlá a skvěle chutná.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Rýži si propláchneme a vložíme do hrnce. Zalijeme vodou v poměru na jeden hrnek rýže dáme dva hrnky vody. Podle našeho receptu na dva hrnky rýže dáme čtyři hrnky vody. Osolíme, přidáme olej a vaříme do změknutí.
2.
Do pánve si dáme nakrájenou cibuli na kostičky, přidáme vepřové maso na kousky i se sádlem a rosolem a restujeme.
3.
Po změknutí cibule vložíme na kousky nakrájená rajčata a vsypeme uvařenou rýži. Zamícháme, osolíme, opepříme a můžeme podávat se strouhaným sýrem a kyselou okurkou.

Od: Petuler, 24.7.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 49 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
812.46 kcal
Protein
44.92 g
Sacharidy
z toho cukr
89.74 g
7.31 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.57 g
12.99 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama