Rizoto na kari

Rizoto je oblíbený pokrm pro většinu z nás. Jeho příprava je snadná a rychlá.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Propláchneme si rýži ve studené vodě a vsypeme do hrnce. V poměru jeden hrnek rýže na jeden a půl hrnku vody. Osolíme a vaříme v nezakrytém hrnci asi 16 minut.
2.
Na pánvi si rozehřejeme olej, vložíme maso nakrájené na malé kostičky, osolíme, opepříme, přidáme kari a restujeme.
3.
Po změknutí masa přidáme nakrájený pórek, nakrájenou cibuli, papriku na kostičky, chvíli opékáme a vsypeme uvařenou rýži.
4.
Do rizota nastrouháme goudu, promícháme a můžeme podávat.

Od: Petuler, 26.2.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
25 min vaření
30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 58 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, rýže, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
939.77 kcal
Protein
52.44 g
Sacharidy
z toho cukr
121.13 g
10.92 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
26.06 g
7.52 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama