Vepřové 3 barev

  • Přidat foto

Kotleta nemusí skončit jen v trojobalu jako řízek. Skvěle chutná i dušená, obzvlášť, když k ní přidáte variaci chutí šunky a klobásy.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Z oleje, hořčice, pepře a worcesteru si smícháním připravíme jednoduchou marinádu. Nudličky ponoříme do marinády a dáme marinovat na několik hodin, nejlépe přes noc.
2.
Nakrájíme cibuli na kostičky, odlejeme z marinády trochu ochuceného oleje a dáme restovat cibuli. Lžící přendáme maso (marinády by mělo být co nejméně) a dáme restovat na 5 minut.
3.
Přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, podlijeme a na mírný stupeň dusíme alespoň 1,5 hodiny.
4.
Poté přidáme na nudličky nakrájenou šunku a jen krátce prohřejeme.

Od: Ráďa 78, 20.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 hod příprava
1 hod 30 min vaření
12 hod celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 44 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
995.08 kcal
Protein
45.15 g
Sacharidy
z toho cukr
11.43 g
7.63 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
85.59 g
16.18 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.