Vepřové 3 barev

Kotleta nemusí skončit jen v trojobalu jako řízek. Skvěle chutná i dušená, obzvlášť, když k ní přidáte variaci chutí šunky a klobásy.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Z oleje, hořčice, pepře a worcesteru si smícháním připravíme jednoduchou marinádu. Nudličky ponoříme do marinády a dáme marinovat na několik hodin, nejlépe přes noc.
  2. Nakrájíme cibuli na kostičky, odlejeme z marinády trochu ochuceného oleje a dáme restovat cibuli. Lžící přendáme maso (marinády by mělo být co nejméně) a dáme restovat na 5 minut.
  3. Přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, podlijeme a na mírný stupeň dusíme alespoň 1,5 hodiny.
  4. Poté přidáme na nudličky nakrájenou šunku a jen krátce prohřejeme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 873.28 kcal | Protein: 49.68 g | Sacharidy: 12.70 g | z toho cukr: 6.11 g | Tuk: 69.91 g | z toho nas. MK: 12.53 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2089-veprove-3-barev