Naše Farmářská polévka

Když vařím polévku, občas mě baví experimentovat, anebo se také řídím tím, co lednice a špajz poskytnou. Vyzkoušejte naši Farmářskou polévku, věřím, že vám zachutná.

Reklama

Ingredience

    • nebo
Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji zpěníme cibulku a přidáme propláchnuté luštěniny. Zalijeme vodou nebo vývarem a zvolna vaříme. Po chvíli přidáme oloupané brambory nakrájené na kostky, taktéž kořenovou zeleninu. Osolíme, opepříme, okmínujeme. Se solí opatrně, budeme přidávat uzeninu, která polévku také přisolí.
2.
Vaříme do poloměkka a přidáme na kolečka nakrájený párek nebo klobásu. Budeme-li polévku zahušťovat, připravíme si trochu jíšky, vmícháme do polévky a necháme provařit.
3.
Na úplném konci přidáme drcený česnek, majoránku a nasekanou čerstvou petrželku. Tuto polévku si lze dát klidně i jako hlavní chod, pokud nechceme nic složitého.

Od: Šárka75, 1.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 50 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
406.48 kcal
Protein
14.60 g
Sacharidy
z toho cukr
61.02 g
6.91 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.67 g
0.15 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama