Naše Farmářská polévka

  • Přidat foto

Když vařím polévku, občas mě baví experimentovat, anebo se také řídím tím, co lednice a špajz poskytnou. Vyzkoušejte naši Farmářskou polévku, věřím, že vám zachutná.

Ingredience

    • nebo
Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji zpěníme cibulku a přidáme propláchnuté luštěniny. Zalijeme vodou nebo vývarem a zvolna vaříme. Po chvíli přidáme oloupané brambory nakrájené na kostky, taktéž kořenovou zeleninu. Osolíme, opepříme, okmínujeme. Se solí opatrně, budeme přidávat uzeninu, která polévku také přisolí.
2.
Vaříme do poloměkka a přidáme na kolečka nakrájený párek nebo klobásu. Budeme-li polévku zahušťovat, připravíme si trochu jíšky, vmícháme do polévky a necháme provařit.
3.
Na úplném konci přidáme drcený česnek, majoránku a nasekanou čerstvou petrželku. Tuto polévku si lze dát klidně i jako hlavní chod, pokud nechceme nic složitého.

Od: Šárka75, 1.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 50 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Kategorie: polévka, česká, zelenina, luštěniny, brambory

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
326.54 kcal
Protein
13.42 g
Sacharidy
z toho cukr
47.24 g
7.86 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.76 g
0.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.