Uzená polévka

Výborná polévka s kopcem uzeného masa zahřeje a zachutná k obědu i k večeři. Nejlépe chutná druhý den, kdy mají kroupy dostatek času nasáknout.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
500 g vepřové kýty vcelku dáme do vroucí vody. Přidáme kroupy, bobkový list a nové koření.
2.
Vaříme 1,5 hodiny.
3.
Po uvaření vyjmeme uzené maso, odkrojíme 200 g plátek a nakrájíme jej na kostičky. Ostatní maso už do polévky nepoužijeme.
4.
Nakrájené maso vrátíme do polévky, dochutíme solí a pepřem, krátce povaříme a můžeme podávat.

Od: Ráďa 78, 8.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Kategorie: polévka, česká, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
144.73 kcal
Protein
12.92 g
Sacharidy
z toho cukr
7.33 g
0.20 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.81 g
0.90 g

Detailní rozpis podle ingrediencí