Hrachovka s uzeným
- Přidat foto
-
Reklama
Hrachová polévka s uzeným masem je tradiční české jídlo, které kombinuje lahodnou chuť hrachu s bohatým aroma uzeného masa. Tento sytý pokrm je ideální pro chladné dny, kdy vás zahřeje a dodá potřebnou energii. Příprava je jednoduchá a ingredience běžně dostupné.
Reklama
Ingredience
Na ozdobu
Postup přípravy
1.
Scedíme si hrách.
2.
Na sádle opečeme cibuli se slaninou, přidáme česnek a zarestujeme.
3.
Podlijeme vývarem a přidáme hrách. Osolíme, opepříme a vaříme asi 1 hodinu.
4.
Po vypnutí plotýnky polévku rozmixujeme, přidáme majoránku a promícháme.
5.
Podáváme s uzeným masem a krutony. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 1 hod 10 min vaření 1 hod 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 41 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
806.83 kcal |
Protein |
47.54 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
92.47 g
5.25 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
26.39 g
8.60 g
|
Reklama
Reklama