Hrášková polévka se smetanou
Krásně hebká polévka, zahuštěná rozmixovaným hráškem a ovesnými vločkami. Výborná k obědu nebo k večeři. Luštěniny by na našem stole neměly chybět!
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Hrách namočíme přes noc do vody. Poté dáme vařit s bujónem do změknutí. Vaříme na mírný stupeň pod poklicí. Nebojte se rozvařit.
                2.
                    Ke konci vaření přidejte k hrachu ovesné vločky a prolisovaný česnek. Nechte změknout. Rozmixujte tyčovým mixérem.
                3.
                    Ochuťte solí, pepřem a rozetřenou majoránkou. Nakonec vypněte, vmíchejte smetanu a už nevařte.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 121.90 kcal | 
| Protein | 4.98 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 12.46 g 1.93 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 5.51 g 3.32 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

