Tortilla s ledovým salátem a černou čočkou

Doma připravená tortillová placka je krásně křupavá a s chutí si ji dáte i příští den. Tortilly jsou výbornou alternativou ke klasickému pečivu. Můžete si je chystat na cesty i jako pohoštění pro hosty. V takovém případě je propékejte velmi krátce. Budou méně křupavé, ale nebudou se lámat a lépe se balí. Osobně se přikláním k hodně křupavé i když lámavé variantě.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Dáme vařit černou čočku, kterou jsme měli několik hodin namočenou ve studené vodě.
2.
Omyjeme salát a nakrájíme na drobné kousky.
3.
V misce smícháme jogurt, prolisovaný česnek, sůl a pepř.
4.
Na tortillu dáme salát, uvařenou černou čočku a oba plátky šunky. Zalejeme dresinkem a zabalíme.

Od: Iva V, 18.3.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 1 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 16 Kč za porci
Kategorie: chuťovky, zelenina, luštěniny, snídaně

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
263.26 kcal
Protein
14.32 g
Sacharidy
z toho cukr
36.59 g
4.40 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.62 g
2.00 g

Detailní rozpis podle ingrediencí