Zeleninový salát s černou čočkou

Kdo ještě nevyzkoušel v kuchyni černou čočku měl by to co nejrychleji napravit. Je mnohem chutnější než obvyklá varianta čočky. Perfektně se hodí i do salátů.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Černou čočku uvaříme s trochou soli, scedíme a necháme vychladnout.
2.
Omyjeme salát a ředkvičky a nakrájíme do mísy. Přidáme nakrájenou okurku bez slupky.
3.
V misce si připravíme dresink smícháním olivového oleje, hořčice, citrónové šťávy, soli a cukru. Promícháme se zeleninou.
4.
Přisypeme černou čočku a podáváme s pečivem.

Od: Iva V, 9.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 2 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 27 Kč za porci
Kategorie: saláty, česká, zelenina, luštěniny, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
202.00 kcal
Protein
4.61 g
Sacharidy
z toho cukr
18.22 g
10.45 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.30 g
1.73 g

Detailní rozpis podle ingrediencí