Zeleninový salát s černou čočkou

Kdo ještě nevyzkoušel v kuchyni černou čočku měl by to co nejrychleji napravit. Je mnohem chutnější než obvyklá varianta čočky. Perfektně se hodí i do salátů.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Černou čočku uvaříme s trochou soli, scedíme a necháme vychladnout.
2.
Omyjeme salát a ředkvičky a nakrájíme do mísy. Přidáme nakrájenou okurku bez slupky.
3.
V misce si připravíme dresink smícháním olivového oleje, hořčice, citrónové šťávy, soli a cukru. Promícháme se zeleninou.
4.
Přisypeme černou čočku a podáváme s pečivem.

Od: Iva V, 9.2.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 27 Kč
Kategorie: saláty, česká, zelenina, luštěniny, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
225.32 kcal
Protein
4.54 g
Sacharidy
z toho cukr
18.14 g
10.43 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.96 g
2.14 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.