Vydatný zeleninový vývar s cizrnou

Zeleninový vývar je můj oblíbený a má jednu výhodu, je extrémně rychlý, tedy pokud máte doma zásobu vývaru v ledničce. Případně ho lze lehce ošidit jen vodou s bujónem, když není moc času a hlad veliký. Ale jíst jen zeleninu není ono, že? Pak lze polévku oživit oblíbenou cizrnou :)

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Buď si nakrájíme všechnu zeleninu nadrobno, nebo v rychlejším případě co lze nastrouháme, zbytek nakrájíme. Cibulku hodíme do hrnce, zalijeme olejem a necháme osmahnout. Poté přidáme veškerou zeleninu, zalijeme vývarem, osolíme a opepříme, protlačíme česnek.
2.
Když se zelenina vaří, otevřeme konzervu s cizrnou, omyjeme ji a tak po 15 minutách hodíme do polévky společně s písmenky.
3.
Poté necháme vařit ještě tak 10-15 minut, dle velikosti zeleniny.
4.
Tip: Nakonec můžeme posypat sušeným chilli.

Od: Liška, 15.3.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 35 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 6 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
154.16 kcal
Protein
5.24 g
Sacharidy
z toho cukr
16.02 g
6.54 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.17 g
0.82 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama