Vydatný zeleninový vývar s cizrnou

Zeleninový vývar je můj oblíbený a má jednu výhodu, je extrémně rychlý, tedy pokud máte doma zásobu vývaru v ledničce. Případně ho lze lehce ošidit jen vodou s bujónem, když není moc času a hlad veliký. Ale jíst jen zeleninu není ono, že? Pak lze polévku oživit oblíbenou cizrnou

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Buď si nakrájíme všechnu zeleninu nadrobno, nebo v rychlejším případě co lze nastrouháme, zbytek nakrájíme. Cibulku hodíme do hrnce, zalijeme olejem a necháme osmahnout. Poté přidáme veškerou zeleninu, zalijeme vývarem, osolíme a opepříme, protlačíme česnek.
2.
Když se zelenina vaří, otevřeme konzervu s cizrnou, omyjeme ji a tak po 15 minutách hodíme do polévky společně s písmenky.
3.
Poté necháme vařit ještě tak 10-15 minut, dle velikosti zeleniny.
4.
Tip: Nakonec můžeme posypat sušeným chilli.

Od: Liška, 15.3.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 35 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Kategorie: polévka, zelenina, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
167.05 kcal
Protein
6.32 g
Sacharidy
z toho cukr
21.20 g
7.10 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.33 g
0.43 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.