víno červené

×
Energetická hodnota
85.00 kcal
Protein
0.07 g
Sacharidy
z toho cukr
2.61 g
0.62 g
Tuk
nasycené mastné kyseliny
mononenasycené MK
polynenasycené MK
0.00 g
0.00 g
0.00 g
0.00 g
Vláknina
0.00 g
B1 (Thiamin)
0.0 / 1 mg (0.4%)
B2 (Riboflavin)
0.0 / 1 mg (2.4%)
B3 (Niacin)
0.2 / 16 mg (1.4%)
B6 (Pyridoxin)
0.1 / 1 mg (4.4%)
B12 (Kobalamin)
0.0 / 2 μg (0.0%)
Kyselina listová
1.0 / 400 μg (0.3%)
Vitamín A
1.7 / 3,000 IU (0.1%)
Vitamín C
0.0 / 90 mg (0.0%)
Vitamín D
0.0 / 600 IU (0.0%)
Vitamín E
0.0 / 15 mg (0.0%)
Vitamín K
0.4 / 120 μg (0.3%)
Vápník
8.0 / 1,000 mg (0.8%)
Měď
0.0 / 1 mg (1.2%)
Železo
0.5 / 8 mg (5.8%)
Hořčík
12.0 / 420 mg (2.9%)
Fosfor
23.0 / 700 mg (3.3%)
Draslík
127.0 / 4,700 mg (2.7%)
Selen
0.2 / 55 μg (0.4%)
Sodík
4.0 / 1,500 mg (0.3%)
Zinek
0.1 / 11 mg (1.3%)

Doporučené množství pro dospělého člověka při dietě o 2000 kcal.