Povidlový dip

Povidlový dip je velmi výrazné chuti, proto se skvěle hodí ke grilovanému masu a sýru.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozehřejeme máslo a vsypeme na kostičky nakrájenou cibuli.
2.
Cibuli necháme zesklovatět, zasypeme třtinovým cukrem a necháme zkaramelizovat.
3.
Přidáme povidla, orestujeme, přilijeme víno s rumem.
4.
Necháme vyvařit na požadovanou hustotu a na konec zjemníme smetanou.
5.
Osolíme, opepříme, necháme vychladit a můžeme podávat.

Od: Petuler, 25.7.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 min příprava
20 min vaření
22 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
250.74 kcal
Protein
1.29 g
Sacharidy
z toho cukr
37.23 g
34.49 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.30 g
5.23 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama