Klíčové slovo „imunita“

Zázračná tableta roste podél cest. Proč nezapomenout na sběr šípků

Je všude dostupný a procházíme kolem něj bez povšimnutí. Chyba! Šípek si zaslouží naši pozornost, spolu s rakytníkem je to nejbohatší zdroj vitaminu C. Pořiďte si účinný lék na nachlazení během jedné vycházky. Sběr šípků se vyplatí.

Vyměňte sirup na kašel za potraviny podporující imunitu dětí

Školka, škola nebo jen chladnější podzimní období a vaše dítě už zase leží v posteli s teplotou, rýmou a kašlem. Zdá se to být nekonečný boj a vy se domníváte, že je to doba, která se musí přetrpět. Omyl. Dětskou imunitu můžete úspěšně posílit vhodným jídelníčkem.

Tibetská houba vylepší vaši imunitu i dobrou náladu

Toužíte zhubnout, posílit svou imunitu, vylepšit tělesnou i psychickou stránku svého já a navíc milujete kefír? Tibetská houba je tou nejlepší volbou, jak si užít pití zdravého kefíru na maximum. Možná jste už o ní pár řádků někdy četli, možná o ní slyšíte poprvé – dnes vám její kouzlo odhalíme!

Jogurtem proti nachlazení? Ano!

V průběhu zimních měsíců se rýmě a nachlazení vyhne jen málokdo. Jedním z důvodů je malá pozornost, kterou věnujeme prevenci. A pokud se už na nadcházející chladné období připravujeme, spojujeme si prevenci především s dostatečným přísunem vitaminu C. Skutečnost je ale taková, že skutečně efektivní příprava na období, kdy nachlazení hrozí především, by měla být mnohem komplexnější a pouhý vitamin C nám sám o sobě dobrou imunitu nezajistí.

Na chřipku a nachlazení pomůže čaj z rýmovníku, česnek nebo hlíva ústřičná

Trpíte v zimním období oslabenou imunitou? Rýma a nachlazení se vám většinou nevyhnou a vy k léčbě užíváte farmaceutické produkty, které nejsou zrovna nejlevnější? Nenechávejte peníze v lékárnách za doplňky s vitaminy, které najdete doma v originálním a na vitamíny mnohem bohatším balení.