Kuře s omáčkou z balzamika, pomerančů a rozmarýnu

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa dejte mezi potravinářskou fólii, zlehka mírně je paličkou naklepejte, poté opepřete z obou stran. Rozehřejte olej a prsa z obou stran orestujte.
2.
Přidejte 2/3 množství balzamikového octa, vývar a pomerančovou šťávu. Posypte rozmarýnem a osolte. Přiveďte k varu a na mírném ohni nechte probublávat přibližně 5 minut. Omáčku přes kuře v průběhu přelévejte lžící a v polovině času otočte.
3.
Po pěti minutách přimíchejte cukr, máslo a zbylé množství balzamika. Vařte, dokud omáčka nezhoustne.
4.
Podávejte s rýží zdobené kousky pomeranče a rozmarýnu.

Od: BunTom, 18.1.2018

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas:
Množství: 2 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 33 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
292.02 kcal
Protein
34.34 g
Sacharidy
z toho cukr
7.18 g
6.22 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.88 g
3.08 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.