Kuře ve vínové omáčce
Reklama
Postup přípravy
1.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Maso silně opepříme, na pánvi s olejem prudce opečeme a přendáme do pekáčku. Pokrájenou cibuli a česnek přidáme k masu, přilijeme vývar, přidáme bobkový list, tymián a pečeme asi 20 minut.
2.
Ořechy nasekáme nahrubo. Hrozny opláchneme, rozpůlíme, vyndáme zrníčka. Maso vyjmeme z pekáčku a osolíme, zabalíme do alobalu, aby zůstalo teplé. Do omáčky přidáme meruňkový džem a minutku povaříme. Pak přisypeme ořechy a víno, popřípadě dosolíme a dopepříme, zahřejeme a podáváme s kuřecími prsy.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
433.30 kcal |
Protein |
37.97 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
24.51 g
20.26 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.40 g
2.68 g
|
Reklama
Reklama