Kuře ve vínové omáčce

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Maso silně opepříme, na pánvi s olejem prudce opečeme a přendáme do pekáčku. Pokrájenou cibuli a česnek přidáme k masu, přilijeme vývar, přidáme bobkový list, tymián a pečeme asi 20 minut.
2.
Ořechy nasekáme nahrubo. Hrozny opláchneme, rozpůlíme, vyndáme zrníčka. Maso vyjmeme z pekáčku a osolíme, zabalíme do alobalu, aby zůstalo teplé. Do omáčky přidáme meruňkový džem a minutku povaříme. Pak přisypeme ořechy a víno, popřípadě dosolíme a dopepříme, zahřejeme a podáváme s kuřecími prsy.

Od: recepty73, 20.8.2025

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
433.30 kcal
Protein
37.97 g
Sacharidy
z toho cukr
24.51 g
20.26 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.40 g
2.68 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama