Skořicový koláč s proteinem
Tento skořicový koláč s mandlovou moukou a proteinem je ideální volbou pro všechny, kteří si chtějí dopřát sladkou tečku bez výčitek. Je vláčný, krásně voní po skořici a díky proteinu i zasytí. Skvěle se hodí ke kávě nebo jako rychlá svačina po tréninku.
Reklama
Postup přípravy
1.
Předehřejeme troubu na 175 °C.
2.
V míse smícháme mandlovou mouku, protein, skořici, prášek do pečiva a špetku soli.
3.
V jiné misce vyšleháme vejce, jogurt, vanilku a sladidlo.
4.
Spojíme suché a mokré suroviny do hladkého těsta.
5.
Těsto nalijeme do menší vymazané nebo pečicím papírem vyložené formy (např. srnčí hřbet, menší dortová forma).
6.
Pečeme cca 25–30 minut – povrch by měl být pevný a zlatavý.
7.
Necháme vychladnout a podáváme.
Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
201.91 kcal |
Protein |
13.68 g |
|
Sacharidy
z toho cukr
|
5.47 g
1.97 g
|
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.71 g
2.23 g
|
Reklama
Reklama




