Kakaová buchta s červeným rybízem
Máte spoustu zavařeného červeného rybízu a nevíte co s ním? Vyzkoušejte tento nenáročný recept.
Reklama
Postup přípravy
1.
Do robotové mísy vložíme všechny suroviny kromě rybízu.
2.
Zapneme hnětení a uděláme těsto. Potrvá to zhruba 10 minut. Těsto musí být krásně hladké. Do hotového těsta vmícháme okapaný rybíz a lehce promícháme vařečkou.
3.
Těsto vylijeme na předem vymazaný plech. Vložíme do trouby vyhřáté na 170 stupňů a pečeme 50-60 minut.
4.
Při podávání můžeme pocukrovat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
160.89 kcal |
Protein |
2.85 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
27.08 g
15.99 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
4.65 g
0.87 g
|
Reklama
Reklama