Buchta z červené řepy

Zdravá buchta ze špaldové celozrnné mouky a červené řepy. Jednoduchá na přípravu, jen potřebujete předem uvařenou řepu. Je na vás, jestli si koupíte předvařenou a nebo si ji uvaříte sami.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Předvařenou řepu si nastrouháme na hrubém struhadlo a vložíme do mísy.
2.
Přidáme vejce, olej, rum, vanilkový extrakt a promícháme.
3.
Přisypeme mouku, cukr, kakao, prášek do pečiva a dobře promícháme.
4.
Plech si vyložíme pečícím papírem a těsto na něj vylijeme.
5.
Dáme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů, pečeme odhadem 45 minut. Po upečení necháme vychladnout a můžeme podávat.

Od: Petuler, 14.10.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
45 min vaření
55 min celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, vegetariánské, bez laktózy, červená řepa
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
214.53 kcal
Protein
2.59 g
Sacharidy
z toho cukr
26.24 g
17.26 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.01 g
1.52 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama