Rybízový koláč s tvarohem
Rybízový koláč s tvarohem je svěží letní dezert, který kombinuje sladkost a jemnost tvarohu s kyselostí rybízu. Tento koláč je ideální pro využití sezónního ovoce a díky tvarohové náplni je krásně vláčný a lehký. Skvěle se hodí k odpolední kávě nebo jako dezert po obědě. Jeho příprava je jednoduchá a výsledek potěší každého milovníka domácího pečení.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Ze všech ingrediencí na těsto si vypracujeme hladké těsto, které nalijeme do formy vyložené pečicím papírem.
                2.
                    Na těsto dáme tvarohovou část, kterou jsme si smíchali z vejce, tvarohu a pudinku.
                3.
                    Povrch koláče poklademe rybízem a nakonec drobenkou. Drobenku si připravíme z polohrubé mouky, cukru a másla.
                4.
                    Pečeme v troubě předehřáté na 180°C dozlatova. Dobrou chuť! :-)
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                487.92 kcal  | 
            
Protein  | 
                10.70 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     50.85 g 
                    18.36 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     26.38 g 
                    9.23 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



