Tvarohový koláč s malinami
- Přidat foto
-
Reklama
Výborný koláč s příjemně kyselkavou chutí. Na koláč jsou zapotřebí čerstvé maliny, nepoužívejte mražené nebo zavařované. Čerstvé maliny je třeba před nasypáním na koláč důkladně obalit v moučkovém cukru.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maliny obalte v moučkovém cukru a nechejte stranou.
2.
Oddělte žloutky a bílky. Bílek vyšlehejte se špetkou soli do tuhého sněhu. Kdo nemá velká domácí vejce, použijete 3 kusy vajec.
3.
Žloutky vyšlehejte s cukrem do pěny, přidejte tvaroh a jogurt v pokojové teplotě.
4.
Vmíchejte mouku smíchanou s práškem do pečiva a opatrně promíchejte se sněhem.
5.
Dejte do koláčové formy vystlané pečícím papírem. Posypte malinami s cukrem.
6.
Peče se půl hodiny na 180 °C.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 30 min vaření 2 hod celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 41 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
315.96 kcal |
Protein |
13.09 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
41.02 g
21.90 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.60 g
5.54 g
|
Reklama
Reklama