Kakaová buchta s červeným rybízem

Máte spoustu zavařeného červeného rybízu a nevíte co s ním? Vyzkoušejte tento nenáročný recept.

Ingredience (20 x porce)

Postup přípravy

  1. Do robotové mísy vložíme všechny suroviny kromě rybízu.
  2. Zapneme hnětení a uděláme těsto. Potrvá to zhruba 10 minut. Těsto musí být krásně hladké. Do hotového těsta vmícháme okapaný rybíz a lehce promícháme vařečkou.
  3. Těsto vylijeme na předem vymazaný plech. Vložíme do trouby vyhřáté na 170 stupňů a pečeme 50-60 minut.
  4. Při podávání můžeme pocukrovat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 163.59 kcal | Protein: 2.44 g | Sacharidy: 28.00 g | z toho cukr: 15.96 g | Tuk: 4.57 g | z toho nas. MK: 0.86 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3828-kakaova-buchta-s-cervenym-rybizem