Máte spoustu zavařeného červeného rybízu a nevíte co s ním? Vyzkoušejte tento nenáročný recept.
Ingredience (20 x porce)
Postup přípravy
Do robotové mísy vložíme všechny suroviny kromě rybízu.
Zapneme hnětení a uděláme těsto. Potrvá to zhruba 10 minut. Těsto musí být krásně hladké. Do hotového těsta vmícháme okapaný rybíz a lehce promícháme vařečkou.
Těsto vylijeme na předem vymazaný plech. Vložíme do trouby vyhřáté na 170 stupňů a pečeme 50-60 minut.
Při podávání můžeme pocukrovat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 163.59 kcal |
Protein: 2.44 g |
Sacharidy: 28.00 g |
z toho cukr: 15.96 g |
Tuk: 4.57 g |
z toho nas. MK: 0.86 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3828-kakaova-buchta-s-cervenym-rybizem