Kuřecí sendvič s mozzarellou

Na dlouhé cesty je třeba mít s sebou větší svačinu. Výborné jsou pikantní kuřecí sendviče. Dresink je lehounký a plný bílkovin. Kaiserku můžete vybrat i natural nebo celozrnnou. Do sendvičů většinou zpracováváme zbytky víkendové kuřecí pečeně.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Pečené kuřecí maso nakrájíme na větší kousky. Nakrájíme i mozzarellu a cherry rajčata.
2.
V misce smícháme jogurt, skyr, kečup a gyros koření. Směs rozetřeme na obě poloviny rozpůlené kaiserky.
3.
Dolů přidáme kuřecí maso a cherry rajčata. Přikryjeme polníčkem a nakonec dáme mozzarellu.

Od: Iva V, 23.11.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 35 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: chuťovky, česká, drůbeží maso, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
231.03 kcal
Protein
31.64 g
Sacharidy
z toho cukr
6.65 g
3.80 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.62 g
5.05 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama