Na dlouhé cesty je třeba mít s sebou větší svačinu. Výborné jsou pikantní kuřecí sendviče. Dresink je lehounký a plný bílkovin. Kaiserku můžete vybrat i natural nebo celozrnnou. Do sendvičů většinou zpracováváme zbytky víkendové kuřecí pečeně.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Pečené kuřecí maso nakrájíme na větší kousky. Nakrájíme i mozzarellu a cherry rajčata.
V misce smícháme jogurt, skyr, kečup a gyros koření. Směs rozetřeme na obě poloviny rozpůlené kaiserky.
Dolů přidáme kuřecí maso a cherry rajčata. Přikryjeme polníčkem a nakonec dáme mozzarellu.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 231.03 kcal |
Protein: 31.64 g |
Sacharidy: 6.65 g |
z toho cukr: 3.80 g |
Tuk: 8.62 g |
z toho nas. MK: 5.05 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3282-kureci-sendvic-s-mozzarellou