Kuřecí sendvič s mozzarellou

Na dlouhé cesty je třeba mít s sebou větší svačinu. Výborné jsou pikantní kuřecí sendviče. Dresink je lehounký a plný bílkovin. Kaiserku můžete vybrat i natural nebo celozrnnou. Do sendvičů většinou zpracováváme zbytky víkendové kuřecí pečeně.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Pečené kuřecí maso nakrájíme na větší kousky. Nakrájíme i mozzarellu a cherry rajčata.
  2. V misce smícháme jogurt, skyr, kečup a gyros koření. Směs rozetřeme na obě poloviny rozpůlené kaiserky.
  3. Dolů přidáme kuřecí maso a cherry rajčata. Přikryjeme polníčkem a nakonec dáme mozzarellu.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 231.03 kcal | Protein: 31.64 g | Sacharidy: 6.65 g | z toho cukr: 3.80 g | Tuk: 8.62 g | z toho nas. MK: 5.05 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3282-kureci-sendvic-s-mozzarellou