Krůtí sendvič s polníčkem

Výborná večeře, která zažene chutě na hamburger zdravější variantou. Netučné krůtí maso má skvělou chuť a křupavá kaiserka není nepříjemně nasládlá jako typické hamburgerové housky.

Reklama

Ingredience

Na krůtí burger

Houska

Obloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V misce smícháme krůtí maso s nadrobno nasekanou cibulí. Důkladně osolíme a opepříme. Promícháme a rozdělíme na 5 hamburgerových placek. Ty opékáme na grilu z obou stran.
2.
Kaiserku rozpůlíme a obě strany opečeme. Na spodní stranu dáme kečup a majonézu. Přidáme grilovaný hamburger.
3.
Obložíme kolečky cibule, plátky okurku a plátkem rajčete. Nakonec přidáme hrst omytého polníčku.

Od: Iva V, 17.9.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min vaření
30 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, drůbeží maso, snídaně, grilování, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
323.88 kcal
Protein
29.63 g
Sacharidy
z toho cukr
12.05 g
4.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.23 g
3.76 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama